понеделник, 7 октомври 2013 г.

Фасада на годината 2013 – сезон есен.



      С партньорите ни от "Баумит", сме се обединили около идеята да облагородяваме и разкрасяваме сградния фонд, освен това да го правим и по-здрав и топъл. Ние подкрепяме инициативата им, като предлагаме и на Вас нашите приятели да се запознаете с нея и също да я подкрепите.

   Започна новият етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013” – сезон есен.

Колко красиво е замислена природата – всеки годишен сезон представя изобилие от аромати, цветове, форми и настроения, които вдъхновяват творците откак свят светува. Израз на това вдъхновение ще видите и във фасадите на петнадесетте нови участници в есенния етап от конкурса на  Баумит – „Фасада на годината 2013“, който започна на 01. 09. 2013 г. Красивите сгради, претенденти за челните места тази есен, са подредени в различни категории и се намират в Пазарджик, Видин, Бургас, Ловеч, Златни Пясъци, Благоевград, Габрово, Равда, Пловдив, с. Калина, с. Казичене, Ямбол, Добрич и София. 
Може да ги видите тук http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=3
и само с един клик да подкрепите своята есенна фасада фаворит до 30.11. 2013 г.! Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2014 г., а някой от вас,гласувалите,ще спечели и награда в томболата на Баумит!
Много успешно и с голяма активност на гласуващите преминаха етапите Пролет и Лято на конкурса. Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури -  вие, приятелите на Баумит.
Повече за регламента може да видите тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=voteconditions
Баумит и петнадесетте прекрасни есенни фасади ви очакват! Гласувайте!