четвъртък, 17 януари 2013 г.

Обръщение към конкурентите



Здравейте приятели,
Честит имен ден на всички, които празнуват днес, да са живи и здрави!
На скоро четох една публикация свързана с маркетинга, та в нея се обясняваше, че собствения блог и сайт са една своеобразна медия на всяка фирма или търговска марка.
Реших с днешната публикация да се възползвам от аудиторията, която ми предлага блога и да се обърна към конкурентните фирма в нашата сфера.
Както знаете, ако следите публикациите ми, ние сме първата фирма предлагаща услугата професионален домоуправител на територията на гр.Благоевград. Това неминуемо ни беше от полза, но направи и работата ни доста по-тежка, защото на нас се падна да убедим собствениците, че имат нужда от такава услуга, а след като ни гласуваха доверие трябваше и да го защитим, нямахме право на грешки, тъй като всяка грешка щеше да е аргумент против професионалното управление на общи части.
Времето показа, че сме се справили прилично.
Хората са казали всяко чудо за три дни. Общо взето това важи и за нашия сектор. Вече в района на Благоевград работят три фирми за управление на общи части. Една от тях е и нашата. Призивът ми към колегите е да се отнасят с уважение и колегиалност към труда, който положихме ние. В крайна сметка, въпреки че сме конкуренти, никой няма да спечели от излъгани или обидени клиенти. Трябва да работим с идеята да разширим пазарния дял, а не да си пречим.
Това основно исках да кажа. В крайна сметка клиентът е този, който ще реши на кого да гласува доверие и на кого не.
Приятен празник на празнуващите и Ви благодаря за подкрепата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар