неделя, 8 януари 2012 г.

Новогодишна равносметка


Здравейте приятели,
Вече изпратихме старата и посрещнахме новата година. Това е време за празненства, но и време за равносметка.
И аз ще направя кратка равносметка на общите ни онлайн начинания /казвам общи, защото без Вас те са безсмислени/, а именно официалния ни блог. Когато започнах да списвам блога бях малко скептично настроен, първо не смятах, че ще Ви е от полза, второ не смятах, че изобщо някой ще го чете /вече споменах, че бях скептичен нали?/
 За три месеца през 2011 г. блогът е с 34 публикации с различна тематика, засягаща като цяло управлението на общи части и някой особености на съседския живот.
Блогът има 1077 уникални посещения, предвид тематиката смятам, че това е един добър резултат. Но не това е най-важното. Лично за мен най-важният критерии са имейлите на хората, които четат блога. Намират полезна информация в него и по този начин успяват да решат проблеми в етажните собствености, в които живеят.
Надявам се, че и през новата година блогът ще бъде интересен на читателите и най-важното, че ще продължат да намират полезна информация в него.
Пожелавам на всички през новата година предимно здраве, успех и удовлетворение от работата, която вършим и да не забравяме любовта. Както обичам да казвам, дано през новата година най-доброто от миналата, да е най-лошото през настоящата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар