сряда, 4 април 2012 г.

Много нова и важна информация...

Здравейте,
Извинявам се за закъснението с публикацията ми за тази седмица, за сметка на това имам много неща да Ви споделям.
Първо, сигурно си спомняте, че в предишни публикации споменах за ремонт на домофонна централа. Вече новите домофони са факт, работещи в полза на живущите.
Второ, пак във връзка с ремонтите, е монтирането на осветление с фотоклетки в един от входовете, в които работим.
Това са нещата свързани с ремонтите. Сега ще споделя малко информация, от първо лице както се казва, за паркирането на синя зона.
Наши клиенти, живеещи в центъра на Благоевград, досега паркираха на паркинг пред тяхната сграда. Оказва се обаче, че паркингът е със статут на тротоар и паркирането върху него е немислимо, всички коли се репатрират и отстраняват принудително от служба „Паркинги и гаражи”. Казано накратко ситуацията стана доста завързана. Хората вече не могат да паркират на паркинга пред тяхната сграда, а около тях навсякъде е синя зона.
Свързахме се с община Благоевград, за да издействаме паркирането на автомобилите, ако не на досегашния паркинг, то поне да получат разрешение да паркират личните си автомобили върху синя зона. Забравих да спомена, че сградата е с десет апартамента, следователно има около десет лични автомобила.
От общината ни обясниха, че трябва да подготвим официално запитване до кмета на града – г-н Камбитов и да чакаме отговор. Вече сме входирали запитването и чакаме отговора на общинската администрация.
Ще споделя какъв отговор ще получим и какво ще е становището на общината.
Последното за тази публикация е инициативата на община Благоевград за почистване на града на 07.04.2012 г. /събота/. В нея ще се включат наши клиенти, които ще получат храсти, декоративна растителност и овошки, които да засадят в околоблоковото пространство. Дано само времето да е хубаво.
От това събитие също ще споделя впечатления в следващи публикации.
Лека вечер!

Няма коментари:

Публикуване на коментар