събота, 3 септември 2011 г.

Вместо предговор


Здравейте  и добре дошли в моят блог.
Казвам се Ангел Вангелов и съм управител на фирма „Кедрон 7”ООД.
Защо реших да списвам блог за професионални домоуправители?
Защото разбрах, че ние предлагаме една много различна услуга. Не продаваме семки и бонбонки  /не, че това е лесно или лошо/ имам предвид, че хората ще ни доверят нещо много важно. Ние управляваме техния дом. Аз гледам на общите части, като на част от дома на всеки един от нашите клиенти и смятам, че ако всеки човек започне да гледа така на общото стълбище, асансьора, площадката пред блока нещата ще са много по-различни.
Надявам се този блог да стане място на което хората /било наши клиенти или не/ да споделят, да говорят за нещата които не им харесват в управлението на общите части и да дават съвети за това как да ги променим.
За мен като управител връзката с хората е най-важна и съм сигурен, че добрата услуга е в следствие вслушването в проблемите на хората и предлагане на най-доброто решение за всеки конкретен казус.
За да е истинско общуването и всички да бъдем честни един към друг трябва откритост. Ще започна първо аз, като Ви разкажа за себе си.
Завършил съм Софийската духовна семинария „Св. Иван Рилски” . Завършвам и Богословския факултет към СУ. Знам, че образованието ми ще Ви изненада, но се надявам изненадата да е положителна.
Трудовата ми кариера започна в една фирма за озеленяване, там работих близо 1 година, като се занимавах предимно с поддръжка на дворни пространства. Освен поддръжка съм работил и по озеленяването на дворове и площадки.
Следващата ми работа беше като главен секретар на Софийската духовна семинария. Там работих 2 години. Безспорно натрупах голям административен и ръководен опит.
След това започнах работа в една от най-големите фирми в София за ремонт и изграждане на ВиК инсталации, като работата ми предимно, беше свързана с комуникацията с домоуправителите и живущите в блоковете. Това ми помогна да разбера от „вътре” конкретните проблеми, които стоят пред хората в опита им да заживеят в разбирателство със съседите им.
Сега както споменах по-горе съм управител на фирма „Кедрон7”, като основната цел на екипа ни е да предложим най-добрите услуги, които да бъдат най-полезни на хората в стремежа им да управляват етажната собственост. Една от тези услуги е именно професионалния домоуправител.
Ще се радвам да споделяте какво трябва да се направи и как за да стане тази услуга максимално полезна за Вас.
Още веднъж добре дошли и се надявам този блог да стане приятно и полезно място за Вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар